
Polotovary
...pro usnadnění práce

Sekaná - základ tvoří vepřové a hovězí maso. Jedná se o hotový výrobek, který se pouze vloží do pekáče, dá péct a poté může posloužit jako snadný oběd, svačina nebo večeře.

Karbanátky - směs mletého vepřového a hovězího masa a koření. Ze směsi můžete vytvořit placičky a upéct na pánvi nebo v troubě, ale také ji využít všude tam, kde se obvykle používá mleté maso... např. k přípravě omáčky na těstoviny a naplnění paprik nebo jiné zeleniny.

Koleno na pečení - vykoštěné a naložené vepřové koleno.
Koleno se ponechá v obalu (ten se pouze propíchne vidličkou) a dá se péct na zhruba 200 °C.

Vepřová roláda - maso z vepřové kýty, ochucené solí a bylinkami, naplněná směsí mletého masa s jednodruhovým kořením.


Játrová zavářka - vhodný doplněk při přípravě polévky s játrovými knedlíčky nebo játrovou rýží - základ tvoří vepřová játra a směs koření.